Η ACCELERE PHARM είναι εμπορική – εισαγωγική εταιρία φαρμακευτικών – παραφαρμακευτικών - παραϊατρικών - καλλυντικών και ζαχαρωδών προϊόντων η οποία ιδρύθηκε το 2003.
 
Σκοπός της εταιρίας είναι η αποκλειστική διανομή και διάθεση των προϊόντων της, σε φαρμακεία, καταστήματα ορθοπεδικών ειδών,καταστήματα καλλυντικών και Super Market σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και σε χώρες του εξωτερικού.
 
Διαθέτει άρτια καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων, τμήμα ιατρικών επισκεπτών, ειδικούς συνεργάτες και σε συνεργασία με φαρμακευτικούς συνεταιρισμούς και ιδιωτικές φαρμακαποθήκες καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό των φαρμακειών.
 
Από το 2014, η εταιρία εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο των ζαχαρωδών προϊόντων αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων της διεθνούς φήμης Ελβετικής εταιρείας "HALTER", των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων Fiore Di Zante (Μαντολάτο-Παστέλι) καθώς επίσης και των Fruity Lollipops.

Στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη νέων προϊόντων και η τοποθέτηση τους στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, της Κύπρου και σε άλλες χώρες της Ευρώπης με υψηλή ποιοτητα και ανταγωνιστικές τιμές.